Vrijwilligers, bedankt!

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze dorpen en verenigingen. Daarom hebben we hen in het zonnetje gezet.

Na een oproep om hen te waarderen ontvingen we 891 aanmeldingen. Op 4 oktober reikte burgemeester Rian van Dam een aantal waardebonnen uit bij de Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.Wethouder Mary van Gent reikte waardebonnen uit bij het servicepunt van Wonen Plus Welzijn en de Voedselbank in Anna Paulowna. Raadslid Petra Borst van de VVD heeft in Nieuwe Niedorp een aantal waardebonnen persoonlijk uitgereikt bij de mensen thuis.

De vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn zijn er voor iedereen

Bijvoorbeeld voor mensen die praktische diensten en/of advies nodig hebben om op een goede manier thuis te kunnen (blijven) wonen. Ook staan ze klaar voor en praatje en bieden een luisterend oor. De vrijwilligers van de voedselbank helpen inwoners die het financieel niet rond kunnen komen aan pakketten met levensmiddelen zoals eten en drinken.  

Helaas was het niet mogelijk om alle waardebonnen persoonlijk uit te reiken

Alle andere aangemelde vrijwilligers hebben deze week via de post een waardebon ontvangen. Wij bedanken alle vrijwilligers in Hollands Kroon voor de inzet in het afgelopen jaar! Hopelijk kunnen we in 2022 een vrijwilligersdag organiseren om jullie in het zonnetje te zetten. 

vrijwilligers in het zonnetje
vrijwilligers in het zonnetje
vrijwilligers in het zonnetje
vrijwilligers in het zonnetje