Verkoop woning Smidsweg 9 Anna Paulowna

Zoekt u een eengezinswoning die u helemaal op kunt knappen naar uw eigen wensen? Dan is dit uw kans! Deze middenwoning aan Smidsweg 9 in Anna Paulowna staat in een rustige woonwijk, met een gunstige ligging aan de achterzijde van de woning waar geen directe inkijk is van buren. 

Kijkmomenten

Tijdens twee georganiseerde kijkmomenten kunnen belangstellenden de woning bezichtigen en vragen stellen. Voor de bezichtiging van de woning zijn twee kijkmomenten ingepland. Het eerste moment is op zaterdag 20 april van 10.00 tot 13.00 uur. Het tweede moment is op woensdag 24 april van 18.30 tot 20.00 uur. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen via jaap.nl de advertentie van de woning bekijken.

Verkoop op inschrijving

De verkoop van de woning gaat op inschrijving. Biedingen moeten uiterlijk op zaterdag 4 mei 2019 om 12.00 uur bij ons binnen zijn. U kunt uw bieding doen via de oranje button op deze pagina.

Meer informatie

Deze woning is ooit aangekocht door de voormalige gemeente Anna Paulowna. Ons beleid is om zoveel mogelijk vastgoed te verkopen. Nu de woning vrij is gekomen, is het tijd om deze te verkopen. Zie voor verdere informatie de advertentie op jaap.nl.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. 

 

Vooraanzicht woning
Foto van de hal van de woning. Met voordeur en deur naar woonkamer.
Achtertuin woning van de woning met een gazon, waslijn en gevelaanzicht.