Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaccinatie coronavirus

Om jezelf en uiteindelijk de mensen om je heen te beschermen tegen het coronavirus, is vaccineren de belangrijkste stap. Hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe beter we kunnen voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Zo beschermen we de meest kwetsbaren, verminderen we de druk op de zorg en krijgen we stapje voor stapje meer vrijheid terug.

Vaccinatie locatie Alkmaar

Vrijdag 15 januari startte in Noord-Holland-Noord het vaccineren van duizenden zorgmedewerkers tegen het coronavirus. GGD Hollands Noorden heeft hiervoor een speciale locatie gerealiseerd op het Evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. 

Op dit moment kunnen daar alleen mensen naar toe die hiervoor een uitnodiging hebben ontvangen én beschikken over een officiële afspraakbevestiging. Wil je alvast kijken hoe de vaccinatielocatie eruit ziet? Bekijk bovenstaand filmpje. 

Talkshow 'In gesprek over coronavaccinatie'

In de online talkshow ‘In gesprek over coronavaccinatie’ geven experts in 35 minuten antwoord op vragen van zorgmedewerkers aan tafel én uit het land. Zoals: ‘Is het BioNTech/Pfizer vaccin veilig?’ en ‘Ik heb corona gehad. Moet ik mij nog laten vaccineren?’

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie