Team Vitaliteit plaatst een week lang Instagram stories

Vanaf 15 april neemt team Vitaliteit u een week lang mee in hun werk, via onze Instagram stories. Ze laten u zien wat we doen om van Hollands Kroon een dementievriendelijke gemeente te maken. Maar ook hoe we inwoners met een laag inkomen financieel ondersteunen.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn leefbaarheid en het nog op te richten cultureel platform. Volg ze via www.instagram.com/hollandskroon.

Team Vitaliteit

Team Vitaliteit is het aanspreekpunt in de gemeente op het gebied van welzijn, onderwijs, zorg, werk & inkomen, kunst & cultuur, arbeidsmarkt en werkgelegenheid.

Volgt u ons al via Instagram?

Bent u benieuwd naar de Instagram stories van team Vitaliteit of wilt u zien wat wij nog meer plaatsen op onze Instagram kanaal? Volg ons op @hollandskroon Uitleg over Instagram en de Instagram stories.

Team Vitaliteit