Medewerkers Hollands Kroon volgen op Instagram

Nieuwsgierig naar wat onze medewerkers allemaal voor u doen? Volg ons dan via het Hollands Kroon Instagram-account. Om de twee weken plaatst een medewerker van de gemeente een week Instagram stories (verhalen) en laat zo zien wat hij/zij voor de inwoners doet.

Wat is Instagram?

Instagram is een social netwerk (in een app) waar gecommuniceerd wordt met beelden. Tekst is bijzaak. Door foto’s en video’s laten de mensen die u volgt allerlei zaken zien. Ook kunt u zelf foto’s of video’s plaatsen. De Instagram-app kunt u op uw mobiele telefoon of tablet downloaden en gebruiken.

Wat zijn Instagram stories?

Instagram stories zijn verhalen die bestaan uit foto’s en korte video’s. Een story is 24 uur beschikbaar en verdwijnt daarna.

Waar vind ik Instagram stories?

logo Instagram

Klik onderaan in de Instagram-app op het huisje. U ziet nu foto’s en video’s onder elkaar staan van degenen die u volgt. Bovenaan ziet u in de rondjes de verhalen (stories) die beschikbaar zijn. Als degene die u volgt iets nieuws aan zijn verhaal toevoegt, komt het rondje bovenaan te staan. U weet dan dat er wat te bekijken is. Klik hierop en u bent meteen in het verhaal. Deze start direct met afspelen. Klik op de foto of video om verder in het verhaal te gaan. Swipe opzij om naar het Instagram verhaal van iemand anders te gaan.

Highlights

Highlights zijn eerder geplaatste Instagram stories die zijn opgeslagen in een map. Stories verdwijnen normaal gesproken na 24 uur. De highlights zijn opgeslagen per team, u kunt ze vinden op ons Instagram-account @hollandskroon.