Installatie en beëdiging nieuwe burgemeester Rian van Dam

Hollands Kroon heeft een nieuwe burgemeester, mevrouw Rian van Dam. Zij is geïnstalleerd en beëdigd door de commissaris van de Koning, de heer Arthur van Dijk.

De installatie en beëdiging tijdens een bijzondere raadsvergadering is opgenomen. U kunt de video terugkijken via de button 'Installatie terugkijken'.

Kennismaken met burgemeester Van Dam

Wilt u kennismaken met de nieuwe burgemeester? Natuurlijk komt zij ook graag in persoon met u in contact. De komende tijd gaat zij via een inwerkprogramma kennismaken met inwoners, gemeenteraad, gemeentelijke organisatie, externe partijen en andere belanghebbenden.

Rian van Dam

Rian van Dam: “Ik kijk ernaar uit om burgemeester te zijn van de prachtige en veelzijdige gemeente Hollands Kroon. Als uw burgemeester verheug ik mij er op u te ontmoeten en te spreken over alles wat u bezighoudt en waar u trots op bent”.