Hoe denkt u over onze kerkgebouwen?

Sinds begin oktober werken wij aan een toekomstvisie voor de kerkgebouwen in Hollands Kroon. Wij hebben gesproken met kerkgemeenschappen, eigenaren, bestuurders en betrokken vrijwilligers. Ook vragen wij onze inwoners via een enquête hoe zij over de kerkgebouwen denken.

Waarom een enquête?

Met de enquête proberen we een goed beeld te krijgen van welke kerken in onze gemeente veel bezocht worden, waarom deze kerken bezocht worden, wat voor functies u geschikt vindt voor een kerkgebouw en nog veel meer andere vragen. Vul voor woensdag 8 december deze enquête in en laat uw mening achter. Er zijn inmiddels al 50 enquêtes ingevuld maar we vinden het belangrijk om nog veel meer reacties te verzamelen.

Wilt u meer weten over het ontstaan van onze kerkenvisie? U vindt dit project op ons digitale platform DenkMee.

Digitale werksessie

Martinuskerk in t Veld

Op woensdagavond 8 december is er een digitale werksessie van 19.30 tot 21.00 uur georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst delen we onze oplossingen aan de hand van de eerdere sessies en de uitkomsten van de enquête. We zullen de uitgangspunten waarop de kerkenvisie wordt gebaseerd toelichten. U kunt als deelnemer aan deze bijeenkomst nog de laatste tips, ideeën of andere feedback meegeven. Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur een mail naar ankiepetersen@hollandskroon.nl en laat weten dat u zich opgeeft.