Fotoactie Hollands Kroon in beeld

In onze gemeente zijn talloze mooie en interessante plekken. Van de Willibrorduskerk in Haringhuizen, het Lutjestrand, tot het Gemaal Lely bij Wieringerwerf. Wat vindt u de mooiste plek(ken) in de gemeente? Maakt u hier weleens een foto van?

Op ons Instagramaccount, @HollandsKroon, willen we alle (verborgen) plekken die Hollands Kroon rijk is laten zien. Doet u mee? Stuur dan uw foto(‘s) in via de oranje button, of plaats uw mooiste foto(s) op Instagram en tag ons (@hollandskroon of #hollandskroon). De mooiste foto’s delen wij, uiteraard met vermelding van uw naam en/of account, op ons Instagramaccount.

Foto van Het Oude Veer bij Anna Paulowna

Het Oude Veer, Anna Paulowna.

Foto's voor website

Mogen wij uw foto ook gebruiken op onze website? Hou dan rekening met de volgende kwaliteitseisen:

• Bestandsformaat jpg
  • Minimaal 1 mb