Duurzaam wonen? Doe ideeën op bij de Nationale Duurzame Huizen Route!

Al meer dan 2.000 huiseigenaren delen op de Nationale Duurzame Huizen Route online en offline hun ervaringen met duurzaam wonen en (ver)bouwen. Ze vertellen op dit platform hoe ze hun huis aanpasten met bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of zonnecollectoren.

Duurzame voorbeelden

Heeft u al plannen om te verbouwen en wilt u het eerlijke verhaal van iemand die een duurzame maatregel heeft toegepast? Laat u inspireren door huiseigenaren die u zijn voorgegaan. Lees hun verhaal of stel een vraag. Zo kunt u helemaal voorbereid aan de slag! Bekijk alle duurzame voorbeelden op www.duurzamehuizenroute.nl.

Ervaar duurzaam wonen van dichtbij

U kunt de voorbeelden niet alleen online bekijken, maar ook in de praktijk kunt u inspiratie opdoen. Ervaar het comfort van een duurzaam huis tijdens de elfde editie van de Nationale Duurzame Huizen Route op 28 oktober en 4 november 2023. Huiseigenaren door het hele land stellen deze dagen hun woning open voor bezoekers.

Bezichtiging van een duurzaam huis

Meld uw woning aan

Heeft u al duurzame stappen gezet? Dan kunt u zich aanmelden bij de Nationale Duurzame Huizen Route. Hiermee helpt u anderen opweg. Alle maatregelen zijn welkom: groot en klein. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl. Gemeente Hollands Kroon ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld.