Digitale bedrijvengids Hollands Kroon gestart

De economische bedrijvigheid en de werkgelegenheid zijn in Hollands Kroon de afgelopen jaren gegroeid. Diverse sectoren zijn prominent aanwezig: de agrarische sector, maakindustrie, vrijetijdseconomie en diverse zeer innovatieve bedrijven. Uniek voor Nederland is de aanwezigheid van Agriport en de datacenters.

Overzicht lokale bedrijven

De schaal en omvang van deze ontwikkelingen brengt werkgelegenheid met zich mee en ook kansen voor lokale ondernemers. De vraag naar een overzicht van lokale bedrijven groeit. Daarom hebben we samen met de Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK) eind 2018 het initiatief genomen om een digitale bedrijvengids Hollands Kroon te starten.

De bedrijvengids

De eerste lokale bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld, maar we hopen dat het aantal aanmeldingen blijft groeien. Hier vindt u de digitale bedrijvengids Hollands Kroon met de aanmeldingen tot nu toe.

Aanmelden

Wilt u als ondernemer ook opgenomen worden in de digitale bedrijvengids Hollands Kroon, ga dan via de button 'Aanmelden bedrijvengids' naar het formulier en vul het in. Elk kwartaal worden de nieuwe aanmeldingen verwerkt.