Denkt u mee over de ontwikkeling van het dorpshart in Hippolytushoef?

Hippolytushoef is een mooi dorp op een bijzondere plek op het eerdere eiland Wieringen. We vinden het belangrijk dat dit dorp mooi en aantrekkelijk blijft. Hoe maken we het dorp nog aantrekkelijker? Dat is wat we op dit moment onderzoeken en u kunt ons daarbij helpen. We onderzoeken welke aanpassingen in de inrichting van de openbare ruimte hiervoor in het dorpshart nodig zijn. We zien graag uw mening op denkmee.hollandskroon.nl over wat u prettig vindt aan het centrum, maar ook wat er beter kan.

Wat is het dorpshart van Hippolytushoef?

Foto dorpshart Hippolytushoef

De enquête gaat alleen over de buitenruimte in het centrum van Hippolytushoef. Hiermee worden het Kerkplein, de Hoofdstraat en het Hoekje bedoeld. Het parkeerterrein bij de Aldi hoort ook bij het  dorpshart. Dit gebied heeft een erg belangrijke ondersteunende functie heeft voor het dorpshart van Hippolytushoef doordat er veel parkeerplaatsen zijn die gebruikt worden om het centrum te bezoeken.

Geef uw mening

Op de website denkmee.hollandskroon.nl vindt u de vragenlijst. Graag horen wij uw mening. Dit kan tot en met 24 oktober. Denkt u mee? De resultaten van de enquête nemen we mee in de uitwerking van de plannen voor het dorpshart.