Overslaan en naar de inhoud gaan

Denk mee over een duurzaam Hollands Kroon

We zien het klimaat veranderen. Zomers worden heter en regenbuien worden heviger. Ook in Hollands Kroon. Om prettig te blijven wonen moeten we overschakelen van aardgas op groene energiebronnen. In 2050 moet heel Nederland zijn overgestapt. Een flinke operatie. Hoe uw woning straks verwarmd wordt weten wij nog niet. We onderzoeken nu de mogelijkheden. Dit doen wij graag samen met u. We kunnen nu al aan de slag met maatregelen die direct resultaat opleveren. Praat mee tijdens de digitale bewonersbijeenkomst.

Een avond vol tips en interactie

Twee kinderen lezen een strip

Op maandag 23 november gaan wij digitaal met elkaar in gesprek over energiebesparing en groene warmte. Hoe kunnen wij besparen op energie? Welke aardgasvrije opties zijn er? Welke ideeën heeft u? Het wordt een avond vol informatie en praktische tips. Interactief en met ruimte voor uw inbreng. Sluit om 20.00 uur volledig coronaveilig aan vanuit uw eigen woonkamer.

Het programma

  • Opening door wethouder Duurzaamheid Theo Meskers
  • Kansen voor groene warmte
  • Bewoners over warmtepomp, zonnepanelen en isoleren
  • Subsessie 1. Vandaag al duurzaam Duurzaam Bouwloket geeft antwoord op uw vragen en tips voor een lagere energierekening en meer wooncomfort
  • Subsessie 2. Mogelijkheden voor groene warmte Technische achtergronden van mogelijkheden voor groene warmte in Hollands Kroon
  • Subsessie 3. Samenwerken voor een groene gemeente Hoe kunnen we Hollands Kroon samen duurzamer maken
  • Het vervolg

Meld u aan

Meld u via de oranje knop direct aan voor de online bewonersbijeenkomst. Aanmelden kan tot 20 november. Vragen? Stuur een mail naar duurzaam@hollandskroon.nl.

Een duurzaam Hollands Kroon, dat doen we samen