Overslaan en naar de inhoud gaan

Aandacht voor elkaar in Hollands Kroon

De coronacrisis raakt iedereen, ook in onze gemeente. Voor sommige van ons is het zelfs een zeer moeilijke periode in het leven. Mensen die ons dierbaar zijn, zijn ziek geworden of overleden. Ook verliezen mensen hun baan. Leuke dingen als diploma-uitreikingen, verjaardagsfeestjes en familiebezoekjes kunnen niet doorgaan.

Hulp en steun aan elkaar

Gelukkig zijn er ook positieve dingen sinds de uitbraak van corona. In Hollands Kroon zijn veel inwoners en organisaties in actie gekomen om elkaar te helpen, of om elkaar te steunen. Om boodschappen doen, voor elkaar koken, het organiseren van bingo's of het maken van een wandeling of praatje met iemand in de buurt.

Aandacht

In oktober 2020 is een periode gestart waarin we in heel Nederland stilstaan bij de gevolgen van corona. Wij staan hier samen met onze inwoners en organisaties ook bij stil. Het is belangrijk om aandacht te blijven geven voor elkaars verdriet en teleurstellingen. Zeker nu de maatregelen weer strenger worden. Met aandacht voor elkaar kijken we hoe we elkaar er doorheen helpen. Zodat we er samen bovenop komen.

Meer informatie

Op www.aandachtvoorelkaar.nl leest u  meer informatie over deze landelijke actie. Heeft u hulp nodig of heeft u een actie of idee om andere inwoners te helpen? Neem dan contact met ons op.

Logo aandacht voor elkaar

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie