Welkomstwoord burgemeester Rian van Dam

Beste inwoners van Hollands Kroon,

Van harte welkom op deze feestelijke website. Wat hebben we met z’n allen bijzondere, emotionele, zware maar ook ontroerende jaren achter de rug. Het coronavirus heeft ons leven behoorlijk overhoop gehaald. Veel was anders dan anders en het was bepaald niet altijd makkelijk.

Burgemeester Rian van Dam

Gelukkig belanden we langzaam aan in een andere fase. Een fase die ons meer ruimte biedt om een feestje te vieren. En dat treft, want reken maar dat we wat te vieren hebben. Onze mooie, veelzijdige en unieke gemeente Hollands Kroon bestaat namelijk 10 jaar. Een jubileum dat natuurlijk gevierd moet worden.

We willen dat feest natuurlijk met u vieren: met alle inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen. Want u bent Hollands Kroon. Al die mooie initiatieven vanuit inwoners, die creatieve en hardwerkende ondernemers en al die instellingen en verenigingen die zich met ziel en zaligheid inzetten voor het welzijn van onze inwoners: dat maakt Hollands Kroon tot wie zij is. Dank daarvoor!

Juist daarom is dit feestje, boven alles, voor u! En wat zijn we er aan toe elkaar weer te ontmoeten, verbinding te maken en plezier met elkaar te hebben. Op deze website kunt u alle activiteiten eens rustig bekijken en noteren in uw agenda. Heel graag tot snel bij één van onze jubileum-activiteiten!

Rian van Dam, burgemeester Hollands Kroon