Overslaan en naar de inhoud gaan

Burgemeester Rian van Dam ontsteekt vlam als startschot Hollands Kroonse Spelen

Burgemeester Rian van Dam heeft dinsdag 3 mei de Hollands Kroonse Vlam aangestoken als startteken van de Hollands Kroonse Spelen. In de komende tien weken reist deze vlam ter ere van het tienjarig bestaan door de gemeente.

Wat zijn de Hollands Kroonse Spelen?

Deze Spelen zijn een sportevenement. Hiermee brengen we (sport-)verenigingen, gezondheidsinstellingen en ondernemers samen op vier centrale plekken in de gemeente. De Hollands Kroonse Spelen is er namelijk voor álle inwoners van Hollands Kroon.

Hollands Kroonse Vlam

We gaan in gesprek met de mensen, organisaties en (sport-)verenigingen die meehelpen om van de Hollands Kroonse Spelen een succes te maken. Dat doen we door met de Hollands Kroonse Vlam in tien weken een rondreis te maken door de gemeente. Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe video online. Benieuwd? Hou dan de social mediakanalen van de gemeente in de gaten!

Een uitgebreid programma op vier locaties

Er is op 9 juli een goedgevuld programma voor iedereen. Ga de strijd aan met dorpsgenoten of andere inwoners tijdens de Allessporter en word de beste Allessporter in jouw categorie. Of fiets samen een mooie begeleide route door Hollands Kroon. Heeft u geen zin of mogelijkheid om te sporten? Loop dan langs de kraampjes van het Healthy Fest of sluit in de avond aan voor een hapje, drankje en dansje tijdens het Hollands Kroonse Huis.

Om het evenement voor iedereen toegankelijk en bereikbaar te houden, organiseren we de Spelen op vier centrale plekken tegelijk in Hollands Kroon. U bent tussen 10:10 uur en 22:10 van harte welkom op een locatie bij u in de buurt:

  • Regio Hippolytushoef; VV Succes
  • Regio Wieringerwerf; Voetbalvereniging DWOW
  • Regio Anna Paulowna; Sport Vereniging Kleine Sluis
  • Regio ‘t Veld; Stichting Sportcentrum VZV

Lastig om te komen? Wij hebben bussen geregeld

Is het u toch te ver? Drinkt u graag een borrel tijdens het Hollands Kroonse Huis of lukt het u om een andere reden niet om te komen? Geen probleem, er rijden bussen op vaste tijden en plekken. Kijk voor de dienstregeling van deze bussen op de pagina over de Hollands Kroonse Spelen: www.hollandskroon.nl/spelen

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie