(archief) Hollands Kroonse Spelen - 9 juli

Op zaterdag 9 juli 2022 was de allereerste editie van de Hollands Kroonse Spelen. Het was een mooie dag vol sport, gezondheid, lekker eten en drinken, workshops en feest! Bezoekers konden meedansen met bekende acteur, danser en choreograaf Juvat Westendorp of meedoen met één van de andere sportieve clinics of workshops. Er was een hapje en drankje voor de bezoekers en verschillende kraampjes om te bezoeken. Als afsluiter van deze leuke dag hebben we met de Kroon-Toppers ons sporttalent nog eens extra in het zonnetje gezet.

Terugblik Hollands Kroonse Spelen

Bent u benieuwd hoe het afgelopen zaterdag was of kijkt u de hoogtepunten graag nog een keer terug? Regio Noordkop was zaterdag ook aanwezig en maakte twee mooie rapportages van een leuke dag vol sport, gezondheid en gezelligheid.

Hollands Kroonse spelen in Hippolytushoef en Wieringerwerf

Hollands Kroonse spelen in Anna Paulowna en 't Veld

Dank u wel!

We willen natuurlijk iedereen bedanken die geholpen heeft om van de allereerste Hollands Kroonse Spelen een succes te maken! In het bijzonder de verenigingen die hun deuren en terreinen open hebben gesteld op 9 juli:

Daarnaast natuurlijk ook dank aan alle andere verenigingen, ondernemers, vrijwilligers en inwoners die er zo’n feestje van gemaakt hebben zaterdag. Zonder jullie was het niet gelukt!

Wat vond u van de Hollands Kroonse Spelen?

Was u er ook bij afgelopen zaterdag? Dan horen we graag wat u van de allereerste editie van de Hollands Kroonse Spelen vond! We onderzoeken of de Hollands Kroonse Spelen vaker gehouden kunnen worden en in welke vorm. Uw mening is hierbij erg belangrijk. Meedoen duurt maar 5 minuten. U kunt het onderzoek invullen via deze link.

De Hollands Kroonse Vlam

Burgemeester Rian van Dam heeft de Hollands Kroonse Vlam aangestoken als startteken van de spelen. In tien weken reisde deze vlam door de gemeente en gingen we in gesprek met de mensen, organisaties en verenigingen die meehielpen om van de Hollands Kroonse spelen een succes te maken. Hieronder kunt alle filmpjes in de serie vinden.

Bekende danser en choreograaf Juvat Westendorp was er ook bij!

Bekende acteur, presentator, en vooral danser en choreograaf Juvat Westendorp was er ook bij op 9 juli als ambassadeur van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht). Juvat gaf op elke locatie een toffe dans clinic!

Vooraf was er een oproep voor vrijwilligers!

We zochten voor de verschillende locaties vrijwilligers. Vrijwilligerscoördinator Angela Feenstra vertelde waarom en hoe!

VV Succes deed ook mee!

Raymond Leever van V.V. Succes vertelde waarom zij meedoen en hun locatie beschikbaar hebben gesteld!

Efforts Fitness PLUS deed ook mee!

Rob en Monique van Efforts Fitness PLUS uit ’t Veld vertelde over Healthy Fest, hun warming up en waarom zij meedoen.

Team Sportservice deed ook mee!

Team Sportservice vertelde over hun werk, de clinics/workshops, Allessporter, fietsroutes en het Healthy Fest.

DWOW deed ook mee!

Vandaag waren we bij voetbalvereniging DWOW, één van de locaties waar de Spelen op 9 juli plaatsvinden. We mochten een kijkje nemen bij hun voetbaltraining en zagen een hoop talent, plezier en gezonde competitie op een prachtige locatie!

V.V. Kleine Sluis deed ook mee!

Wilbert van Erp van V.V. Kleine Sluis vertelde waarom zij meedoen!

Fietsroute Anna Paulowna

Een voorproefje van één van de drie prachtige fietsroutes die je op 9 juli kon fietsen.

Hospice Het Tweede Thuis organiseerde op 9 juli een gezonde taartenbakwedstrijd

Hospice Het Tweede Thuis organiseerde op 9 juli een gezonde taartenbakwedstrijd voor het goede doel. Wie bakt de lekkerste gezonde taart met lokale ingrediënten? Denk aan een hartige taart, worteltaart of vruchtentaart. Paula Udding vertelde er in deze Vlam alles over!

Logo - Hollands Kroonse Spelen