Overslaan en naar de inhoud gaan

(archief) Hollands Kroon 10 jaar ondersteunt Hippofeest

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei was het Hippofeest in het centrum van Hippolytushoef. Voor de organisatie van het feest voor jong en oud, hadden de organisatoren een aanvraag gedaan bij Hollands Kroon 10 jaar. Via het platform denkmee.hollandskroon.nl kunnen inwoners ideeën indienen voor een evenement zoals een buurtfeest. Vele ideeën zijn al binnengekomen en ondersteunen we met hand- en spandiensten en een bijdrage. Zo ook het Hippo feest, wat van harte wordt ondersteund.

Hemelvaart feestweek

De organisatie van het Hippofeest heeft van alles uit de kast gehaald om van deze ‘Hemelvaart feestweek’ met kermis een groot succes te maken voor jong en oud. Op donderdag waren er onder andere unieke motoren langs het Kerkplein, een straatfestival met theater en muziek en ringsteken. Vrijdag was er een jaarmarkt met muzikale omlijsting. Zaterdag begon met een survival stormbanen parcours. Ook was er een kindershow en waren er diverse demonstraties van de brandweer en judo. De zondag werd afgesloten met een pre zomerfeest in het groene hart.
 

Hollands Kroon bestaat in 2022 10 jaar!

Dit vieren we graag met jullie. Na een lange tijd waarin er niet veel mogelijk was, is het nu tijd voor verbinding en gezelligheid. Heb je een idee en ben je bereid dit te organiseren, wij helpen graag mee. Daarbij kan je denken aan een evenement zoals een buurtfeest of barbecue. Maar alle ideeën, die te maken hebben met ontmoeten en verbinden, zijn welkom. Ga naar denkmee.hollandskroon.nl en meld je idee aan! 

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie