Overslaan en naar de inhoud gaan

(archief) GameDay Hollands Kroon 2022

GameDay Hollands Kroon 2022 was een succesvol evenement! Twee weken lang was er in de Zuiderzeehal Wieringerwerf van alles te doen wat te maken heeft met gaming, sport en techniek.

Gamen en challenges

GameDay Hollands Kroon 2022

In de gameruimte kon iedereen lekker vrij gamen en meedoen aan verschillende challenges. In de andere zalen kon je cursussen volgen, meedoen aan de legochallenge en sporten. Ook influencer Mick van YouTube was van de partij. Hij heeft tijdens een cursus een toffe video gemaakt met de deelnemers.

Tijdens Fall Guys – real life is de game tot leven gebracht. Iedereen kreeg de missie om het einde van de obstacle course te halen. Dit ging natuurlijk niet zomaar. Net als in de game moest je verschillende hindernissen overwinnen om het einde te halen.

Voor de Pokémon liefhebbers uit de gemeente is een hele leuke middag georganiseerd. Samen Pokémons vangen en kaarten ruilen. Daarnaast kregen ze de nieuwste tips en tricks te horen van een Pokémon expert.

Nieuwe agrarische locatie

Dit jaar was Gameday ook op een nieuwe plek. Bij een agrarisch bedrijf kon je verschillende activiteiten doen. Zo kon je laser gamen over het hele terrein, crossen met een phatmax over het parcours en boogschieten. Natuurlijk kon het gamen niet ontbreken en stond er een set-up met Farming Simulator. Vooral de activiteit ‘friet bakken’ viel goed in de smaak.

De tweede agrarische dag stond in het teken van auto’s. Jongeren kwamen bij elkaar voor een gave carmeeting.  In de openluchtbioscoop draaide de hele dag auto films en de dag eindigde met een gezellige barbecue.

Zomaar een paar hoogtepunten uit het uitgebreide programma van GameDay Hollands Kroon 2022.

Al met al een succesvol evenement met veel blije gezichten van jongeren en hun ouders!

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie